Отзиви за шампоан Himalaya
Правила на форума
Важно! При пускане на нова тема за нова стока то тя трябва да има:
- заглавие - вид, марка, модел, производител или магазин (Кисело мляко, Вереа, 3,5%, Обединена млечна компания)
- описание и лични впечатления (много воднисто и винаги става на "парцали" като го правя на айран)
- снимка или картинка от интернет
- вашата оценка (оценка на продукта със звездички)
- писането на кирилица е задължително
(!) трябва да имате поне едно мнение за да можете да поставяте оценки на стоките (!)
Важно! При пускане на нова тема за нова стока то тя трябва да има:
- заглавие - вид, марка, модел, производител или магазин (Кисело мляко, Вереа, 3,5%, Обединена млечна компания)
- описание и лични впечатления (много воднисто и винаги става на "парцали" като го правя на айран)
- снимка или картинка от интернет
- вашата оценка (оценка на продукта със звездички)
- писането на кирилица е задължително
(!) трябва да имате поне едно мнение за да можете да поставяте оценки на стоките (!)
Рейтинг за този продукт: 

• Рейтинг за този продукт: 

• 2 мнения
• Страница 1 от 1

>Отзиви за шампоан Himalaya
Дълго се чудех дали да си купя шампоан от тази поредица, но накрая реших да рискувам и не съжалявам. Ползвам го от две седмици, доволна съм - косата ми доста падаше от известно време, сега косопада сравнително е намалял.
А и други продукти съм ползвала от тази марка и също ми харесват.

- Прикачени файлове
-
- protein-shampoo-gentle-daily-care.jpg (26.24 KiB) Прегледано 2427 пъти
Re: Отзиви за шампоан Himalaya
Аз пък ползвах друг вид от тази марка и също съм доволна, почти ми е свършил и мисля да си взема отново, само че се чудя дали да не взема някакъв различен.
Ева, щом даваш добри отзиви за този вид, може би ще се пробвам с него следващия път
(поне е изпробван вече
)
Ева, щом даваш добри отзиви за този вид, може би ще се пробвам с него следващия път

- Прикачени файлове
-
- Himalaya.jpg (6.48 KiB) Прегледано 1849 пъти
2 мнения
• Страница 1 от 1