Отзиви за WD-40
Правила на форума
Важно! При пускане на нова тема за нова стока то тя трябва да има:
- заглавие - вид, марка, модел, производител или магазин (Кисело мляко "Най-доброто", 3,5%, Мандра Чапръчево)
- описание и лични впечатления (великолепен натурален вкус и не става на парцали при разбиване на айран)
- снимка или картинка от интернет
- вашата оценка (оценка на продукта със звездички)
- писането на кирилица е задължително
(!) трябва да имате поне едно мнение за да можете да поставяте оценки на стоките (!)
Важно! При пускане на нова тема за нова стока то тя трябва да има:
- заглавие - вид, марка, модел, производител или магазин (Кисело мляко "Най-доброто", 3,5%, Мандра Чапръчево)
- описание и лични впечатления (великолепен натурален вкус и не става на парцали при разбиване на айран)
- снимка или картинка от интернет
- вашата оценка (оценка на продукта със звездички)
- писането на кирилица е задължително
(!) трябва да имате поне едно мнение за да можете да поставяте оценки на стоките (!)
Рейтинг за този продукт: 

• Рейтинг за този продукт: 

• 2 мнения
• Страница 1 от 1

>Отзиви за WD-40
Най-полезния препарат, който някога съм ползвал! Раздвижване на заяли, ръджясали или клеясали болтове или кранове. Смазва всичко и навсякъде - перфектно. Тънка смазка, която прониква навсякъде и веднъж напръскана панта никога повече няма да скърца.
Не натрупва прах, което си е направо безценно за смазка и антикорозионен спрей. Не вреди на лакове, бои, гума и пластмаса. Може да почиства остатъци от нагар, лепилото на етикети или остатъци от дъвка. Предпазва от къси съединения. Може да се ползва за почистване и смазване на оръжия. Смазва и предпазва от замръзване ключалките на колата или други елементи.
Някъде бях чел, че има огромен списък с неща, за които може да се използва ВД-40 и производителя дава награда за всяко ново открито приложение.
Не натрупва прах, което си е направо безценно за смазка и антикорозионен спрей. Не вреди на лакове, бои, гума и пластмаса. Може да почиства остатъци от нагар, лепилото на етикети или остатъци от дъвка. Предпазва от къси съединения. Може да се ползва за почистване и смазване на оръжия. Смазва и предпазва от замръзване ключалките на колата или други елементи.
Някъде бях чел, че има огромен списък с неща, за които може да се използва ВД-40 и производителя дава награда за всяко ново открито приложение.
Re: Отзиви за WD-40
О това съм го виждала вкъщи. Мъж ми оправи всички скърцащи вратички на шкафчетата с него
2 мнения
• Страница 1 от 1